KIRHASANOĞLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN MEAL-TEFSİR SOHBETLERİ PROGRAMINA KATILDI

03.01.2019 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,İlçe yönetim kurulu üyeleri Nurettin Aydın,İbrahim Bayram ile birlikte ilçe müftülüğü tarafından düzenlenen Meal –Tefsir Sohbetlerine katılım sağladı.

İlçe Müftüsü Fatih Sarıgül koordinesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda, ilçemizde yaşayan ve Kuran muhtevasına daha çok sahip olmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik Meal Tefsir dersi çalışmasına başlatıldı.

Bu bağlamda Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda ilk program icra edildi.

Yasin süresinin anlatıldığı ve yoğun bir katılımın gözlendiği programda Müftü Sarıgül şu görüşlere yer verdi:

‘’İlimsiz İbadette,tefekkürsüz Kur’an tilavetinde hayır yoktur’’ sözünü hatırlatarak, bu programın amacının Kur’an muhtevasını anlamaya yönelik olduğunu bu sebeple bu programın iki haftada bir gün bir buçuk saat olacağını ifade etti.

Ayrıca, ilçemiz din görevlileri tarafından hafta içi her gün öğle namazı öncesinde merkez camisinde meal ve ilmihal okumaları başladı.