KIRHASANOĞLUNDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

10.01.2019 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kırhasanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ilimizin ve ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamakta olduğunu belirterek şöyle devam etti:

''Belediyemizin yaptığı çalışmaların yanı sıra ilçemizin yerel ve ulusal anlamında tanıtımına katkı sunan basın sorumlusu kardeşimiz başta olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın; Kurumum ve şahsım adına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim” diye ifade etti.