KIRHASANOĞLU ÖMERLİ KÖYÜNDE MEVLİT VE TAZİYE ZİYARETİ DÜZENLEDİ

11.01.2019 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize bağlı Ömerli köyünde mevlit ve taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, Yönetim kurulu üyesi İbrahim Bayram ile birlikte ilk olarak Ömerli köyü merkez mahallesinde dün hayatını kaybeden Halil Bayram( Terzi Halil) için evinde akşam namazı ile yatısı namazı arasında düzenlenen mevlit programına katılan Kırhasanoğlu, daha sonra Çınarçık mevkinde merhum Selahattin Ersoy için evinde yatısı namazının peşinden düzenlenen mevlit programına katılım sağladı.

Kırhasanoğlu beraberindekilerle birlikte daha sonra Bursa ilinde hayatını kaybeden İbrahim Öztürk’ün Ömerli köyü merkez mahallesinde yaşayan annesi Ayşe Öztürk’e taziye ziyaretinde bulundu.