KIRHASANOĞLU:’’YAŞLILARIMIZIN HAYIR DUALARI SAYESİNDE İLÇEMİZE DAHA ÇOK HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

24.01.2019 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,’’Yaşlılarımızın hayır duaları sayesinde bu kente bu ilçenin insanlarına daha çok hizmet etmeye devam edeceğiz.’’dedi.

Kırhasanoğlu,ilçede mevlid programı ile hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kırhasanoğlu,Kurucalı Mahallesinde ikamet eden yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde İstanbul’da hayatını kaybeden Kurucalı mahallesinde son yolculuğuna uğurlanan Osman Çakır için Olukdüzü camisinde akşam namazı ile yatısı namazı arasında düzenlenen mevlid programına katılan Kırhasanoğlu,beraberindekilerle birlikte daha sonra Ahmet ve Ayşe Yanbul,Ayşe Çivelek,Ayşe Yılmazları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldıklarını söyledi.

Kırhasanoğlu,bu ziyaretlerimizi ilçemize bağlı mahalle ve köylerde düzenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yaşlılarımızın hayır duaları sayesinde bu kente, bu ilçenin insanına daha çok hizmet etmeye devam edeceğiz.’’dedi.

Ziyaretlerde, Mahalle başkanı Üzeyir Yılmaz, AK Parti Teşkilat Başkanı Ayhan İbaş,ilçe yönetim kurulu üyeleri Aytekin Oflu, İbrahim Bayram,İlçe Kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Nadiye Ay, İlknur Çayan, Yeşim Aydın hazır bulundu.