MAHALLE YOLLARINDA YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

25.01.2019 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, mahalle yollarında betonlama çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Vatandaşlarımızın güzel ve temiz yollarda gitmesi için yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Kırhasanoğlu, şunları söyledi:

''Önceki yıllarda olduğu gibi mahallelerimize yol betonlama çalışması yapmak için 2019 ihalemizi yaptık.Şu anda alan firma işi yapmaya başladı.İlk olarak Palaklı Mahallesi kıran ve condalı mevkilerinde çalışmalara başlandı.Bu çalışmalar beş yıl boyunca her sene devam ediyor.Şu ana kadar mahalle yollarının yüzde doksanı tamamlandı.Bu sene de geri kalan kısımları tamamlayıp betonsuz mahalle yolu bırakmayacağız.’’dedi.

Kırhasanoğlu,Palaklı mahallesinde çalışmaların ardından Tepeköy,Ahallı, Oruçbey Kızılelma, Akdoğan, Kurucalı, Günece, Akdarı mahallelerinde devam edecektir’’