HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİ ORUÇBEY MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ

25.01.2019 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,hasta ve yaşlı ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyeleri Osman Çayan, İbrahim Bayram, Erdal Çayan ile birlikte Oruçbey mahallesinde hasta ve yaşlı ziyareti düzenledi.

İlk olarak Çayanlı mevkiinde İsmail Özerin ablası Fethiye Özeri evlerinde ziyaret eden Kırhasanoğlu,beraberindekilerle birlikte daha sonra Bıyıklı mevkinden Mustafa Ayşe Bıyık, Orta mahallede Ahmet Karyağdı, Ali ve Halil Hekimleri ziyaret etti.

Ziyaretlerin her akşam ilçeye bağlı farklı mahallelerde sürdüğünü belirten Kırhasanoğlu, amaçlarının rahatsızlıkları nedeniyle hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu belirterek, ‘’Hastalarımızı ve yaşlılarımızı ziyaret edip hayır dualarını almak bizlerin en önemli motivasyon kaynağıdır. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin’’diye konuştu.