KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPORLU FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYETLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

27.01.2019 Paz

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bugün süper amatör küme maçının ardından teknik heyet ve futbolculara verilen yemeğe katıldı.

Süper amatör ligde her takımın birbirini yenebileceğini belirten Kırhasanoğlu,Espiyespor müsabakasında bir puan ile ayrıldık. Hedefimiz galibiyetti ama yenilmeden alınan bir puanın bu ligde önemli olduğunu düşünüyorum.’’dedi.

Haftaya deplasmanda Tireboluspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Kırhasanoğlu,inşallah bu müsabakadan puan veya puanlarla ayrılacağımıza inanıyorum’’diye konuştu.

Düzenlenen yemeğe,Yağlıderespor Teknik Direktörü Mustafa Aydın, Yöneticilerden Uğur Karaman, Muammer Kılıç, Aytekin Oflu, Recep Yanbul ile futbolcular katıldı.