KIRHASANOĞLU:’’VATANDAŞLARIMIZIN EN MUTLU VE EN ACILI ANLARINDA YANLARINDA OLMAYA SEVİNÇLERİNİ VE MUTLULUKLARINI PAYLAŞMA DEVAM EDECEĞİZ’’

27.01.2019 Paz

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Vatandaşlarımızın en mutlu ve en acılı anlarında yanlarında olmaya sevinçlerini, mutluluklarını ve dertlerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi

Başkan Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Osman Çayan ile birlikte ilçemiz EKO düğün salonunda Burak Koç ve Esra Söğüt Gülden Koç çiftinin düğün törenine katıldı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede vatandaşlarımızın düğün, taziye, yaşlı,hasta,ve mevlit programlarında yalnız bırakmıyor.

Üçtepe Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Şenel Koç’un oğlunun ilçemiz Eko düğün salonunda düzenlenen düğün törenlerine katıldıklarını belirten Kırhasanoğlu, “Hafta içi ya da hafta sonu olması bizim için hiç fark etmiyor. Zaman ve mekân gözetmeksizin har daim hemşehrilerimizle bir ve beraberiz. Vatandaşlarımızın en mutlu ve en acılı anlarında yanlarında olmaya sevinçlerini, mutluluklarını ve dertlerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.