KIRHASANOĞLU ANKARA’DA MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMLERİ MANİFESTOSU TOPLANTISINA KATILDI

31.01.2019 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri manifestosu toplantısına katıldı.

Kırhasanoğlu, Ankara Spor Salonunda  Alfabetik sıraya göre sahneye davet edilerek salonu selamladı.

Kırhasanoğlu,aday tanıtımının ardından Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk,Kadir Aydın,İl Başkanı Kenan Tatlı Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram ile birlikte ilçeye yeni dönemde yapılacak çalışmalar için istişarelerde bulundular.

Kırhasanoğluna,Ankara ziyaretlerinde Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İlçe yönetim kurulu üyeleri Fatma Özdemir, Semra Yanbul,Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ,İbrahim Bayram, Sedat Tuzcu, Vedat Tuzcu, Yunus Elevli,Fatih Çayan, Anıl Kılıç, Mustafa Bıyık eşlik etti.