KIRHASANOĞLU:‘’DEPLASMANDA KAZANILAN ÜÇ PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR ’’

04.02.2019 Pzt

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,deplasmanda kazanılan üç puan bizim için çok önemlidir.’’dedi.

Kırhasanoğlu,Yağlıderesporun Tireboluspor ile oynadığı maçı Tirebolu ilçe stadında takip etti.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak ile birlikte maçı takip eden Kırhasanoğlu,misafirperverliği için Başkan Karabıçak’a teşekkür etti.

Galibiyetlerinden dolayı Yağlıderespor futbol takımını kutladığını ifade eden Kırhasanoğlu,her geçen hafta takım olarak iyiye gidiyoruz. Tirebolu maçında çok iyi mücadele örneği sergiledik. Hak ettiğimiz bir galibiyeti almış olduk. Deplasmanda kazanılan üç puan bizim için çok önemlidir. Bunu ilerleyen haftalarda daha iyi görmüş olacağız. İnşallah sezon sonu ligi iyi yerde tamamlamayı hedefliyoruz.’’diye konuştu.