BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İBRAHİM AYDININ ACI GÜNÜ

21.02.2019 Per

Yağlıdere Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Aydın’ın babası Abdullah Aydın hayatını kaybetti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Temel Işık, Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Adayları Necmi Durdu, Bahri Kılıç, Ali Turan, Hüseyin Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İlçe yönetim kurulu üyeleri Ayhan İbaş,İsa Kahveci, Nurettin Aydın, Mustafa Turan Oflu ile birlikte ilçemiz Tepeköy mahallesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Tepeköy Merkez camisinde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine katılan Başkan Kırhasanoğlu beraberindekilerle birlikte Aydın’ın yakınlarına taziyelerini iletti.

Abdullah Aydın’ın Tepeköy mahallesinin eski muhtarlarından sevilen ve sayılan simalarından birisi olduğunu belirten Başkan Kırhasanoğlu,Abdullah amcamıza Allah’tan rahmet Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız İbrahim Aydın ve yakınlarına da başsağlığı dileriz. İfadelerini kullandı.