YUMURCAK ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN KIRHASANOĞLUNA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

21.02.2019 Per

Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, Yumurcak Anaokulu Müdürü Ayşenur Öztürk, Yumurcak Anaokulu Öğretmenlerinden Kübra Kaygin ve öğrencilerle birlikte Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluna Anaokuluna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette, öğrenciler tarafından derslerde kendi hazırladıkları çiçeği Başkan Kırhasanoğluna takdim ettiler.

Öğretmenleri ile birlikte gelen öğrencileri kapıda karşılayan Başkan Kırhasanoğlu,öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Çocukların her şeyi daha kolay öğrendikleri ve beyinlerine yazdıkları dönemlerin anaokullarına gittikleri yaşlar olduğunu belirten Kırhasanoğlu,şöyle devam etti :

‘’Öğrencilerimizin ziyaretinden oldukça memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. İlçede eğitim kurumlarına imkânlar ölçüsünde desteklerimiz sürdü. Öğrencilerimizin her zaman yanında olduk bundan sonraki dönemlerde de yanlarında olmayı sürdüreceğiz.’’dedi.

Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, ise "Eğitime desteklerini her zaman esirgemeyen Sayın Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlun'a öğretmenlerim,öğrencilerim adına şükranlarımı sunuyorum"diye konuştu.

Ziyarette, Belediye Meclis Üyesi Adayı Arif Özbay hazır bulundu.