CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN'DA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN
26.02.2019 Sal

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Giresun Valiliği yanında, İnönü Caddesinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat Salı günü saat 14:30’da ilimize gelerek Giresunlularla buluştu

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile ilçeye bağlı mahalle ve köylerden çok sayıda kişi Valilik yanındaki programı takip etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanda toplanan Giresunluları selamlayarak “Söyle bana uşağum, bu işler nasıl olacak? Giresun’un insanı adamın hası olur?” diye başladığı konuşmasında “Karadeniz uşağı sağlam olur, çelikten. Giresun’u görmeyen ne anlar güzellikten” diyerek Giresun ve Giresunlular hakkında övgü dolu bir konuşma gerçekleştirdi.

Erdoğan “Giresun, has uşaklar şehri Giresun. Güzeller güzeli Giresun. Mavi ile yeşil arasında bir inci gibi parlayan Giresun. Tarihi ile tabii güzelliğiyle bir tablo gibi Karadeniz’i selamlayan Giresun. Karadeniz’in hırçın dalgalarından İstiklal şarkıları besleyen Giresun. Pontus çetelerine Karadeniz’i dar eden Giresun. Bugün sizleri bir kez daha aşkla muhabbetle selamlıyorum. Alucra’yı, Bulancak’ı, Çamoluk’u, Çanakçı’yı, Dereli’yi, Doğankent’i selamlıyorum. Espiye’yi, Eynesil’i, Görele’yi, Güce’yi Keşap’ı, Piraziz’i, Şebinkarahisar’ı, Tirebolu’yu, Yağlıdere’yi selamlıyorum. Buradan Giresun’un tüm ilçelerindeki, mahallelerindeki, köylerindeki, yaylalarındaki kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. Tam 11 ay sonra yeniden Giresun’da olmaktan, yeniden sizlerle kucaklaşmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Rabbim ömür verdikçe bizdeki Giresun sevdası, bizdeki Karadeniz sevdası bitmez. Bu can bu bedende durdukça bizdeki Türkiye sevdası bitmez. Bugün burada şu muhteşem katılım bambaşka. Bugün 26 bin Giresunlu kardeşimle bütünleştik, kucaklaştık” diyerek Giresun’a verdiği değeri ve önemi meydanda toplanan on binlerce kişiyle paylaştı.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da halka hitap ettikten sonra Erzincan programına katılmak üzere karayolu ile Ordu-Giresun Havalimanına oradan da hava yolu ile Erzincan’a hareket etti.