İLÇEMİZDE GENÇLİK BULUŞMASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

19.03.2019 Sal

Yağlıdere ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından ‘’Gençlik Buluşması’’ programı düzenlendi.

Program öncesi gençler Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu konfeti ve meşale gösterileriyle karşıladı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, ilçede yeşil beyaz restoranda düzenlenen programın açılışında yaptığı konuşmada, gençlik kolları olarak ilçede yerel seçimler öncesi hep bir arada olmaktan mutlu olduklarını belirterek, programın düzenlenmesinde emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, ise, yaptığı konuşmada, gençlik kollarımız tarafından düzenlenen bu etkinliğe yoğun katılım gösteren gençlere teşekkür ettiğini belirtti.

Yerel seçimler öncesi gençlerimizden manevi destek alarak çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Bayram, her zaman gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.’’dedi.

Programın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da,gençlik şölenin kalabalık bir ortamda olduğunu bunu da Yağlıdereli gençlerimiz bir kez daha herkese göstermiştir. ’dedi.

Başkan Kırhasanoğlu, İlçede on yıl boyunca alt yapı, üst yapı,kepeç kaynak suyu, meslek yüksek okulu, çevre yolu, yeni belediye hizmet binası, meydan park projesi,otogar,düğün salonu,sağsıağzı deresi ıslahı, gibi bir çok önemli projeleri ilçeye kazandırmış olduk İnşallah 31 Martta kazanan ilçemiz olacaktır.’’dedi.

Kırhasanoğlu,yeni dönemde’de,Gölet projesi,Kentsel dönüşüm projesi,,Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu projesi,Hayvan Pazarı ve Mezbahane,Sanayi Sitesi,Hürriyet Caddesi Meydan Projesi,Şehir Girişi Peyzaj ve Işıklandırma Çalışması, Otopark gibi projeleri de ilçemize kazandırmayı hedefliyoruz’’diye konuştu.

Programa, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Temel Işık, Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Necmi Durdu, Bahri Kılıç, Ali Turan, Hüseyin Özdemir, Hasan Pul, Bekir Çınar, Vedat Tuzcu, Arif Özbay ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ile gençler katıldı.