YAĞLIDERE'DE DOLMUŞ ESNAFIYLA TOPLANTI DÜZENLENDİ

YAĞLIDERE
19.03.2019 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda, Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerinin istek ve talepleri ile yaşadıkları sıkıntılar dile getirildi.

Dolmuş esnafının talebi doğrultusunda bu akşam ilçe merkezin de toplantı düzenlendiğini ifade eden Başkan Kırhasanoğlu,''Esnafımızın istek ve taleplerini dinledik. Her zaman esnafımızın yanındayız. Yaşadıkları sıkıntıların çözüm noktasında gerekli çalışmayı bu zamana kadar yaptık. Bundan sonrada destekçisi olmaya devam edeceğiz.diye konuştu.

Yağlıdere -Giresun Durağında düzenlenen toplantıya, Başkan Kırhasanoğlunun yanı sıra,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram,Kooperatif Başkanı Alibey Özbay, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Temel Işık, Belediye Meclis Üyesi Adayı Necmi Durdu, Ali Turan, Hüseyin Özdemir, Ağabey Turan,Arif Özbay ile dolmuş esnafı katıldı.

Yağlıdere Havadan Görünüm