MAHALLE YOLLARINDA YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

21.03.2019 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, mahalle yollarında betonlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Tepeköy Elekçi,Kurucalı Egeli mevkiinde betonlama çalışması yapıldığını belirten Kırhasanoğlu, Bu çalışmalar beş yıl boyunca her sene devam ediyor.şu ana kadar mahalle yollarının yüzde doksanı tamamlandı. Bu sene de geri kalan kısımları tamamlayıp betonsuz mahalle yolu bırakmayacağız’’dedi.

Kırhasanoğlu,çalışmaların Tepeköy ve Kurucalı mahallesinin ardından Günece,Akdoğan,Akdarı,Ömerli Mahalle yollarında devam edecektir.’’diye konuştu.

Ziyaretlerde Kırhasanoğluna,İnşaat Mühendisi Murat Kahyaoğlu,Belediye Meclis Üyesi Adayları Bahri Kılıç, Arif Özbay, Hüseyin Özdemir, Hasan Pul, ilçe yönetim kurulu üyeleri Osman Çayan, Mehmet Külcü, İbrahim Bayram eşlik etti.

Yağlıdere Havadan Görünüm