EROL ÇATALBAŞ MESLEK YÜKSEK OKULU 2019- 2020 AKADEMİK YILINDAN İTİBAREN ÖĞRENCİ KABULÜNE BAŞLAYACAK

25.03.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırasanoğlu,Erol Çatalbaş Meslek Yüksek Okulunun 2019-2020 akademik yılından itibaren öğrenci alımına başlayacağını söyledi.

Hayırsever iş adamlarının da katkılarıyla ilçemize meslek yüksek okulunu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kırhasanoğlu,''Acil Durum Afet Yönetimi Bölümü ilçemize hayırlı olsun.’’dedi.

Okulun YÖK tarafından resmen açıldığını söyleyen kırhasanoğlu şöyle devam etti:

‘’Okulun açılması resmi gazetede bile yayınlandı. Bu ay itibarıyla kitapçıklar basılıyor. Bu kitapçıklarda da Yağlıdere’nin ismi yerini alacak. Açılmış okul ile bölümü bile belli olmuş okulun birileri tarafından reklam yapılmasına gerek yok. Bu okulun bu zamana kadar sıkıntısını çekenler, yapılması için mücadele verenler ilçemize bu okulu zor şartlarda kazandıran arkadaşlar okulu açmıştır. Bir tane bölümle beraber okulumuz faaliyetine başlayacaktır. Önümüzdeki yıllarda okulumuz için bölümleri artırarak hem ilçemize katkı sağlamış olacağız hem de İlçemizde öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyacağız''dedi.

Kırhasanoğlu,bu okulun ilçemize kazandırılması konusunda emeği ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçe halkımız adına çok teşekkür ediyorum.''diye konuştu.

Yağlıdere Havadan Görünüm