BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN BAŞKAN İBAŞ GÖREVİ KIRHASANOĞLUNDAN DEVRALDI

24.04.2019 Çar

Yağlıdere’de, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığı görevine seçilen Milliyetçi Hareket Partisinden Yaşar İbaş, görevi mevcut belediye başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlun’dan devraldı.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan eski başkan Kırhasanoğlu,Pazar günü yapılan yerel seçimlerde halkımızın teveccühü başkanımız Yaşar İbaş’tan yana olmuştur’’dedi.

Yapılan seçimlerde sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getiren halkımıza teşekkür ettiğini ifade eden Kırhasanoğlu,personelimizle görev süresi içinde uyum içeresinde çalıştık. Benden yana bütün çalışanlarımıza hakkımız helal olsun’’dedi.

Yağlıdere Belediyesinde bundan sonrada hizmetin kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Kırhasanoğlu,’’Burada çalışan personelimiz bundan sonra da kendi işini yapmaya devam edecektir. Her zaman beraber olacağız. Seçimi kaybettim diye Yağlıdere’yi terk etmeyeceğim. Öyle bir niyetim yok buradayım. İlçemde yaşamaya devam edeceğim. Kapımız her zaman herkese açıktır. Sayın başkanıma yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah daha iyi hizmetler yapacaktır. Yüce Mevla’m yolunu açık etsin’’.

BAŞKAN İBAŞ:''BAŞKAN KIRHASANOĞLUNA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Görevi devralan Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ise Abdurrahman Kırhasanoğlu başkanımıza ilçeye on yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Seçim çalışması boyunca centilmence yarış içinde olan Başkan Kırhasanoğluna özellikle teşekkürlerini ilettiğini ifade eden İbaş,eski belediye başkanlarımızdan gerek Şevket Kaya gerekse ’de Abdurrahman Kırhasanoğlu bizim başkanımızdır. Her zaman böyle kalmaya devam edeceklerdir. Başkanlarımızın bizlerden bir istekleri oldumu kendilerine bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmelerini isterim’’diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ve eski başkan Abdurrahman Kırhasanoğlu birbirlerine çiçek takdim etti.