GİRESUN TİCARET BORSASINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

24.04.2019 Çar

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, Belediye Başkanı Yaşara İbaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Bölük ziyarette yaptığı açıklamada, Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yürütmekte iken Yağlıdere Belediye Başkanlığı'na seçilen Yaşar İbaş'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyarette, Başkan İbaş’a Belediye Başkanlığında başarılar dilediklerini söyleyen Bölük, Sayın Başkanımızın, Yağlıdere halkına adalet dağıtarak güzel hizmetler yapacağına inanıyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz’’dedi.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Kahraman, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Hamdi Akşen, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kaya, Meclis Üyeleri; Kadem Turan, Ünal Şensoy ve Halis Özkaya ile Genel Sekreter Eren Nizam'da hazır bulundu.