BİSİKLET KAMPANYASINA İLK DESTEK GİRESUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN GELDİ

25.04.2019 Per

Yağlıdere Belediyesi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında ‘’Yetim Bir Güldür Sen Onu Güldür’’Bisiklet Bağışı kampanyasına ilk destek Ülkü Ocakları Giresun İl başkanlığından geldi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Uğur Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri Oğuzhan Konal,Bayram Akkaya, Şahin Yiğit, Hamit Öveç Ülkü ocakları teşkilat mensuplarıyla birlikte  Yağlıdere Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek kampanyaya bir adet bisiklet ile destek verdiler.

Teşkilat olarak kampanyaya destek oldukları için mutlu olduklarını belirten Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sağlam, ‘’Yetim ve öksüz olan gençlerimize sahip çıkmak ve onların bu vatanın geleceği emanet edilecek eller olduğu bilinciyle çocukluğunu sahipsiz ve mutsuz yaşamamaları için bir nebze olsa katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Sağlam, sağlıklı ve mutlu nesillerle ülke geleceğinin daha güzel olacağı bilinciyle bir nebzede olsa onların yanında olmak bizlere ayrı bir heyecan vermektedir.’’diye konuştu.

Kampanyaya desteklerinden dolayı Ülkü Ocakları İl Başkanı Uğur Sağlam ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ise, sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen bisiklet bağışı kampanyasına yurt içinden ve yurt dışından ilginin yoğun olduğunu belirterek kampanyaya destek olan herkese şükranlarımı ifade ediyorum''