ŞEYRANLIOĞLU İLE ÇAKIRMELİKOĞLUNDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

12.07.2019 Cum

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Giresun Şube Müdürü Çağlar Şeyranlıoğlu ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş’a hayırlı olsun ziyareti düzenledi.

Ziyaretlerde, Yağlıdere İl Genel Meclis Üyesi Fatih Kılıç,TMO Giresun Şube Müdür Yardımcısı Sinan Saatçı,Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Şükrü Cebeci hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İbaş,”Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sn. Hasan Çakırmelikoğlu, Genel Sekreter Sn. Şükrü Cebeci ve Tmo Giresun Müdürü Sn. Çağlar Şeyranlıoğlu ve Müdür yard. Sinan Saatcı ile, ilçemiz sorunlarını istişare ettik. Tmo yetkililerine, mutlaka bu sene alım yapmaları ve fiyatın hakedilen değerde olması yönünde görüş bildirdik”