BAŞARILI SPORCULAR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

23.07.2019 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını altınla ödüllendirdi.

Çanakkale’de 19-21 Temmuz Tarihleri arasında düzenlenen 15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Anma Turnuvasında başarılı olan Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Karate sporcularını Belediye Başkanı Yaşar İbaş çeyrek altınla ödüllendirdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen programda konuşan Başkan İbaş,Çanakkale’de 19-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma Turnuvasında Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mehmet Akif Çıtlak Altın Madalya, Gürkan Kağan Kılıç Altın Madalya, Semih Volkan Gökçek ise Gümüş Madalya kazandığını söyledi.

Türkiye şampiyonu sporcularımızın gittikleri her müsabakadan başarıyla döndüklerini belirten Başkan İbaş,’’bu başarıda emeği gecen herkesi tebrik ediyorum ediyorum’’dedi.

Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Bahçekapılı’da,Sporculara yapmış olduğu desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Yaşar İbaş’a teşekkür etti.

Programa, Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Murat Yıldızlar, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çıtlak,Yönetim kurulu üyeleri Zekeriya Gökçek, Fatma Kılıç, Elif Gökçek, ile iş adamı Mustafa Çıtlak katıldı.