18.BULARI YAYLASI TAFLAN ŞENLİĞİ AÇILIŞI 27 TEMMUZ CUMARTESİ AKŞAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29.07.2019 Pzt

Yağlıdere ilçesinde 18.Buları yaylası ''Taflan Şenliği'' açılışı 27 Temmuz Cumartesi Akşamı ilçenin Buları yaylasında gerçekleştirildi.

Taflan Şenliğinin açılışında şenlik ateşinin yakılması, havai fişek gösterileri ve yöresel sanatçı konserleri ile devam etti

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından Güllüce Köyü Muhtarlığı ile Ahallı Mahalle Muhtarlığının katkıları ile Buları Yaylasında bu sene 18.düzenlenen Taflan Şenliği Cumartesi Akşamı şenlik ateşinin yakılması, havai fişek gösterileri ve yöresel sanatçılarımızdan Mehmet Ay, Cemile Nesrin Küpüç kardeşler konser verdi.

Programda,Giresunspor taraftarlar grubundan Kumyalı Taraftarlar Grubu ile Marmaralı Çotanaklar grubu meş'ale şovu gerçekleştirdi.

Yağlıdere Kaymakamı Burak Baykut Öz,şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, programın düzenlenmesinde emeği gecen başta Belediye Başkanı Yaşar İbaş ve ekibine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Kaymakam Öz, şenliğin coşkulu başladığını ifade etti.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ise,18.Taflan şenliğinde hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Şenliğin 28 Temmuz Pazar günü yarın devam edeceğini söyleyen İbaş,hemşehrilerimizi şenliğimize davet ediyoruz.’’diye konuştu.