YAĞLIDERE'NİN FİLİZLERİNİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ BURS PROJESİ

YAĞLIDERE
03.10.2019 Per

Ailelerinin maddi yetersizliği nedeniyle öğrenim görmekte zorlanan öğrencilerimize, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, geleceğimizin garantisi evlatlarımızın, meslek sahibi, ufku açık bireyler olarak yetişmeleri için, Toplumsal dayanışmanın en güzel örneğine sahip çıkmak için, Esnaflarımızı, İş insanlarımızı,Yurt dışında yaşayan duyarlı hemşehrilerimizin katkılarıyla Yağlıdere belediyesinin organize ettiği hayırseverler tarafından verilecek olan burs yardımı için ilçemize bağlı mahalle ve köylerden 97 öğrencinin başvuruları alınmıştır.

Burs yardımı için başta ABD,İstanbul,Bursa,Giresun,Yağlıdere başta olmak üzere toplamda 50 hayırseverler ve dernekler  katkıda bulunacaktır.

Geriye kalan 47 öğrencinin burs yardımı belediye başkanlığımız tarafından karşılanacaktır.

Yağlıdere’nin Filizlerini Geleceğe Hazırlıyoruz Burs projesine katkılarından dolayı hayırseverlerimize teşekkür eder,ilgi ve alakalarından dolayı sevgili öğrencilerimize de yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.