EROL ÇATALBAŞ MESLEK YÜKSEK OKULU İNŞAATI 2020 OCAK AYI SONUNA KADAR TESLİM EDİLMESİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

07.10.2019 Pzt

Yağlıdere Erol Çatalbaş Meslek Yüksek Okulu inşaatının geri kalan eksiklikleri yeniden tespit edilmiş olup bir milyon bedel ile yüklenici firma Beraat yapı müteahhiti Murat Çavdar’a 2020 Ocak ayı sonuna kadar teslim etmek üzere protokol imzalandı.

Okulun 2020-2021 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayacağını belirten Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,okulun bahçe,park,peyzaj işini belediyemiz tarafından yapılacaktır.’’dedi.

Geri kalan Kısımını ise hayırsever iş adamı abimiz Mustafa Çatalbaş tekrar üstelendiğini ifade eden İbaş,kendilerine şahsım ve ilçe halkımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Rahmetli evladı Erol Çatalbaşa’da rahmet diliyorum.’’dedi.

Hayırsever iş adamı Mustafa Çatalbaş ise, elinden geldiğince bu zamana kadar doğup büyüdüğü ilçesine hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, bu okulun geri kalan kısmını rahmetli evladım Erol Çatalbaş adına yaptırıp onun ismini yaşatmak istiyorum. ’şeklinde konuştu.

Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen Protokol’de,Klas Grup Yönetim kurulu başkanı iş adamı Muzaffer Barcın, Alanya Belediye Başkanı Danışmanı Emekli Albay Esap Yaşar Yılmaz, Alanya Doğa Koruma Milli Parklar Mühendisi Mevlit Kodal,Ahallı Mahalle Muhtarı Emin Akkaya, Belediye Yazı İşleri Müdürü Halit Yanbul,Belediye Fen İşleri Müdürü Betül Akkaya Özdemir, iş adamı Bayram Kurun, Muammer Çatalbaş hazır bulundu.