BELEDİYE BAŞKANI İBAŞ:''İLÇEMİZİ GİRESUN GÜNLERİNDE BAŞARIYLA TEMSİL ETTİK''

BELEDİYE BAŞKANI İBAŞ:
11.11.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,Giresun Sivil Toplum Örgütleri Federasyonunca bu yıl 13. yapılan İstanbul Yenikapıda düzenlenen Giresun Günlerinde ilçemizi başarıyla temsil ettik''dedi.

Yağlıdere Kaymakamlığı,Üçtepe Belediyesi,Yağlıdereliler Derneği ile ortaklaşa stant açan Yağlıdere Belediyesi en büyük ilgiyi çeken stantların başında geldi.

Yağlıdereli hemşerilerimiz Belediyemiz standına uğrayarak, dört gün boyunca memleket özlemlerini giderdikleri gibi, yöresel ev yemeklerinin damak tadı keyfini tekrar yaşadılar.

Giresun Günlerinde İlçemizin ve yöremizin kültürünü, yöresel ürünlerini tanıtımına katkı sağladıkları için mutlu olduklarını belirten Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,standımızda yapılan çalışmalarda bizlere yardımcı olan başta Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveciye, belediye çalışanlarımıza ve dernek yönetimine ve bizleri dört gün boyunca yalnız bırakmayan gurbetteki Yağlıdereli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum''diye konuştu.