İLÇEDE TURİZM ALANINDA YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

14.11.2019 Per

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Müdürü Tamer Uzuner, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş’ı ziyaret ederek ilçeye turizm alanında yapılması düşünülen yatırımlar görüşüldü.

Ziyarette, İlçenin turizm alanında yapılması düşünülen yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulunulduğunu belirten Uzuner,Gölyanı Obası başta olmak üzere turizme elverişli alanlarda planlanan yatırımların gerçekleşmesi, İlçede turizmi canlandırmak için projelerin hayata geçirilmesi konuları görüşüldüğünü ifade ederek Başkan İbaş’a misafirperverliğinden dolayı’da teşekkür etti.

Başkan İbaş ise,belediyemizinde üyesi olduğu GİRTAB’ın değerli ekibini ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, ilçemizde turizmin canlanması için ele ele vererek önemli çalışmalar yapmayı hedefliyoruz.’’dedi.