KÖY MUHTARLARIYLA TOPLANTI DÜZENLENDİ

18.11.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,ilçemize bağlı köy muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan İbaş,zaman zaman bu tür toplantılar düzenleyerek muhtarlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. ’dedi.

Bugün ilk olarak köy muhtarlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden ibaş,kısa süre sonrada mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyeceklerini söyledi.

İmkanlar dahilinde bütün muhtarlarımızın yanında olmayı sürdüreceklerini söyleyen ibaş,bununla ilgili de ilk olarak ilçemize bağlı otuz yedi mahalle ve köy muhtarımızla Ankara’da ilçemizin bütün siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla bir dizi ziyaretlerimiz olacak. Burada Milletvekillerimizle görüşmeler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.’’diye konuştu.