VALİ SARIFAKIOĞULLARI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

13.12.2019 Cum

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları Yağlıdere ilçemizi ziyaret etti.

İlçede ilk olarak Yağlıdere Gölyanı yaylasını ve Üçtepe Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Sarkıfakıoğulları, ardından Yağlıdere Erol Çatalbaş Meslek Yüksek Okulu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Son olarak Yağlıdere Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları’na Kaymakam Yusuf Akın tarafından ilçe ve yatırımların son durumu hakkında brifing verildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,sayın valimizi ilçede ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek,ilimizin en önemli yaylalarından biri olan Gölyanı yaylası için sayın valimizin de destekleriyle turizme kazandırılması hedefleniyor.Bununla birlikte İlçemizde inşaat çalışması son aşamaya gelen Erol Çatalbaş Meslek Yüksek Okulunu da Ocak ayı itibarıyla teslimi yapılarak yeni eğitim döneminde ilçemize kazandırılması hedefleniyor.''diye konuştu.