İBAŞ:''METİN KOÇA YAĞLIDEREYE YAPMIŞ OLDUĞU KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

İBAŞ:
16.01.2020 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,İlçemizin yetiştirdiği değerlerden olan KOÇEL Çelik Eşya Sanayi A.Ş. yönetim kurulu başkanı İşadamı Metin Koç’un ilçemizdeki öğrencilere yönelik eğitim seti desteği ve çeşitli hediyeler sunduğu programa katıldı.

Anadolu Lisesinde düzenlenen programda, Başkan İbaş tarafından iş adamı Metin Koç’a Türk Bayrağı tablosu hediye edildi.

İş adamı Metin Koçla çocukluk arkadaşı olduğunu belirten Başkan İbaş,Yağlıdere’de Metin kardeşimizden çok daha zengin insan vardır ama yüreği en zengin insan burdadır. Kendisine ilçemize yapmış olduğu katkılardan dolayı şahsım ve ilçe halkımız adına çok teşekkür ediyorum.’’

Programın ardından hayırsever iş adamı Koç,Belediye Başkanlığımız tarafından ''Yağlıdere'ye doğalgaz istiyoruz bir imzada sen ver kampanyasına destek oldu.