İLÇEMİZDEKİ SU ABONELERİMİZE PAZARTESİ GÜNÜ ÜCRETSİZ 10 TON SU YÜKLEMESİ YAPILACAK

20.03.2020 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,ilçede su abonelerine yönelik pazartesi gününden itibaren ücretsiz 10'ar ton su yüklemesi yapılacağını söyledi.

İbaş,yaptığı açıklamada, Korona Virüsü salgının tedbirleri kapsamında; ilçe belediyesi olarak gereken her türlü çalışmayı sürdürdüklerini söyledi.

Yarın sabahtan itibaren ilçe genelinde sokak ve caddelerde de dezenfekte çalışmasına başlanacağını ifade eden İbaş,'bununla birlikte pazartesi gününden itibaren ilçedeki su abonelerine yönelik ücretsiz 10'ar ton su yüklemesi gerçekleştireceğiz. Bunun yanında evlerinden dışarı çıkamayan maddi durumu zayıf vatandaşlarımızada  belediye başkanlığımız tarafından gıda yardımıda yapılacaktır.''diye konuştu.

'

Sevgili baskan seni tebrik ediyorum, gerçekten on numara bi düsünce ve davranis. Yaglidere halki adina sana tesekkür ediyorum.

Selami Sarigül Tarih=21.03.20