TEŞEKKÜRLER HÜMMET KARAASLAN

29.03.2020 Paz

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen gıda yardımına bir destekte ilçemizin yetiştirdiği hayırseverlerden ABD’de yaşayan iş adamı Hümmet Karaaslan’dan geldi.

Karaaslan gıda yardımına 60 koliyle destekte bulundu.

Belediye Başkanı Yaşar İbaş,iş adamı Karaaslan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek şöyle devam etti

‘’Bu milli bir dava deyip, ABD’den Yağlıdereli ihtiyaç sahipleri için ciddi miktarda gıda yardımında bulunan ağabeyimiz Hümmet Karaaslan’a teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Devlet her daim Milletinin yanında olmuştur, şimdi Milletin Devletinin yanında dimdik durma zamanıdır. Allah Türkiye Cumhuriyetine ve Yüce Türk Milletine zeval vermesin, birliğimiz, birlikteliğimiz daim olsun...