TEŞEKKÜRLER METİN KOÇ

29.03.2020 Paz

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen gıda yardımına bir destekte ilçemizin yetiştirdiği hayırseverlerden Metin Koç’tan geldi.

İş adamı Metin Koç,100 koli gıda yardımı ile Askıda ekmek projesi kapsamında belirlenen ihtiyaç sahiplerinin adreslerine ücretsiz olarak ulaştırılacak ekmekler için de 1200 ekmekle kampanyaya destek olmuştur.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,yaptığı açıklamada, Her daim, Yağlıderelilerin derdini kendi derdi gören, öğrencilerimizin, ihtiyaç sahiplerimizin yanında olan, yolunda, okulunda, taşında toprağında büyük emeği olan Koçel'in sahibi METİN KOÇ kardeşimiz, bu zor günlerde yine bizlerin yanında olmuştur.’’dedi.

Başkan İbaş,Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerimize ulaştırılması için, çok ciddi miktarda gıda ve ekmek yardımında bulundu, Allah senden razı olsun, tüm Yağlıdereliler adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.