YAĞLIDERE’DE YETİM VE İHTİYAÇ SAHİBİ 125 ÖĞRENCİYE TABLET DAĞITILDI

17.10.2020 Cmt

Yağlıdere ilçesinde yetim ve ihtiyaç sahibi 125 öğrenciye Tablet dağıtıldı.

Yağlıdere ilçesinde yetim ve ihtiyaç sahibi 125 öğrenciye tablet dağıtıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Yaşar İbaş, yaptığı açıklamada, “Yağlıdereli hayırsever kardeşlerimizi, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde eğitim görmek zorunda olan yetim ve dar gelirli ailelerimizin çocuklarına tablet yardımında bulunmaya davet ettik” hatırlatmasında bulundu.

İbaş, kısa süre içinde hayırseverlerin de katkılarıyla 125 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenci belediyeye müracaat ederek tabletlerini aldıklarını söyledi.

Yetim ve dar gelirli ailelerin çocuklarına tablet dağıtımının devam edeceğini ifade eden İbaş, “Bütün zor durumlarda Yağlıdere ve Yağlıderelilerin yanında olan hayırsever iş adamlarımıza gurbetçilerimize şahsım ve ilçe halkımız adına çok teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.