ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

15.07.2017 Cmt
0 925

15 Temmuz Destanı’nın birinci yılı nedeniyle ilçemizde düzenlenen anma etkinlikleri doğrultusunda şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi

FETÖ Terör örgütünün darbe girişimini püskürten, milli iradeye sahip çıkan aziz milletimizin Demokrasi Zaferi ile taçlandırdığı 15 Temmuz Destanı’nın birinci yılı nedeniyle ilçemizde düzenlenen anma etkinlikleri doğrultusunda Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,İlçe Jandarma Komutan Vekili Zeki Önder, Emniyet Amir Vekili Mustafa Karaboğa,İl Genel Meclisi  üyesi Fikret Karaaslan ile birlikte şehitlerimizin kabirleri ziyaret etti.

İlk olarak Karaman'da 1978 yılında devriyeden dönen askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu şehit olan Jandarma Er Ömer Kır,Akdarı Mahallesindeki mezarı, 1980 yılında İstanbul'da yasa dışı terör örgütleri ile çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Enver Şahin'in Akköy köyündeki mezarı, ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Kul'un Sınır köyündeki mezarlarını ziyaret edildi.

Yağlıdere İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri de şehitlerin kabri başında şehitler için Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti.