15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

14.07.2017 Cum

15 Temmuz Fotoğraf" sergisi açıldı.

Yağlıdere Kaymakamlığı ve Yağlıdere Belediyesi tarafından, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla "15 Temmuz Fotoğraf" sergisi açıldı.

İlçe meydanında gerçekleşen serginin açılışında konuşan  Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, 15 Temmuz ruhunun unutulmaması gerektiğini belirtti.

Kaymakam Uğuz, darbe girişimini unutturmamak amacıyla  Yağlıdere Belediyesinin de katkılarıyla fotoğraf sergisi düzenlemeyi uygun gördüklerini aktararak, "Yüce Mevlam bugünleri bizlere yaşatmasın. Ama unutturmasın da. Bütün şehitlerimize Allah'dan rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim" dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanı  Abdurrahman Kırhasanoğlu ise, 15 Temmuz 2016'nın ülke için bir dönüm noktası olduğunu, yaşananların unutulmaması adına bu tür etkinliklerin tekrarlanacağını söyledi.