BAŞKAN KIRHASANOĞLU HASTALARIMIZA MORAL ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

14.07.2017 Cum
0 2850

Kırhasanoğu,İlçe Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu ile birlikte İlçe Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastanelerde tedavi gören tüm hastalara Cenabı Hak’tan acil şifalar niyaz ettiğini ifade eden Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu; “ Bu gün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden yatan hastalarımızın mutlulukları bizleri de ziyadesi ile mutlu etmiştir. Kadın Kolları Başkanımızla birlikte hastalarımızın hatırını sorduk. Dualarını aldık. Bu çalışmalarımız zaman zaman devam edecektir.’’diye konuştu.

Ziyarette Yağlıdere Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Yuva ile hastane personeli hazır bulundu.