YAĞLIDERE’DE MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

16.07.2017 Paz

Yağlıdere ilçemizde yürüyüş gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Yağlıdere ilçemizde "15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi

Yağlıdere Kaymakamlığı ile Yağlıdere Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Yürüyüşe katılan vatandaşlar tekbir getirerek, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.Yağlıdere Belediye Başkanlığımız Bahçesinde başlayan yürüyüş ilçemiz eski belediye binasının olduğu yere yapılan yeni meydanda son buldu.

Yürüyüşe Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz,Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram,Fikret Karaaslan,AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık,belediye meclis üyeleri,kurum müdürleri,sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.