MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ TORUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ TORUNA HAYIRLI OLSUN  ZİYARETİ
25.07.2017 Sal
0 1300

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Torun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Yağlıdere Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Şube Müdürlüğü görevine getirilen eski Giresun İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Torun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Kırhasanoğlu,ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, bugün burada ilçede kısa bir süre önce ataması gerçekleştirilen yeni ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk ile Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Ömer Torun’a il Genel Meclis Üyesi arkadaşımız Ömer Bayram ,Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız İbrahim Aydın, Hasan Özdemir,Zihneti Kahyaoğlu ile birlikte hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Ben iki müdürümüze de yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İki Müdürümüzde tecrübesi ve birikimiyle ilçemize yapılacak çalışmalara çok büyük katkıları olacaktır.’’dedi.