BEKTAŞ VE ÇOLAK AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDUK

26.07.2017 Çar
0 2786

Yeniyazlık köyü Muhtarı Adnan Bektaş ile Tepeköy mahallesinden Abdi Çolak hayatını kaybetti

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,vefat eden Yeniyazlık köyü Muhtarı Adnan Bektaş ile Tepeköy mahallesinden vefat eden  Abdi Çolak’ın yakınlarına taziyelerini iletti.

Yağlıdere ilçemizin Yeniyazlık köyü muhtarı Adnan Bektaş Giresun’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bektaş’ın cenazesi yakınları tarafından hastaneden alınarak Yeniyazlık köyüne getirildi.

Bektaş’ın cenazesi yarın ilçemiz merkez camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeniyazlık köyünde toprağa verilecektir.

TEPEKÖY MAHALLESİNDEN ABDİ ÇOLAK’TA VEFAT ETTİ

Tepeköy Mahallesinden  Çolaklar ailesinden Erol ve Şakir Çolakların babası Belediyemiz personellerinden Uğur Karaman’ın dayısı ilçemiz esnaflarından Birol Çolak’ın amcası Seyfullah,Harun,Altay,Beytullah Çolakların abisi Abdi Çolak vefat etmiştir.

Çolak’ın cenazesi Tepeköy mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,İlçe Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar ile birlikte  Yeniyazlık köyü ile Tepeköy mahallesinde Bektaş ve Çolak ailelerine başsağlığı diledi.