GİRESUN VALİSİ HARUN SARIFAKIOĞULLARI YAĞLIDERE İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

27.07.2017 Per
0 3365

Vatandaşları selamlayan Vali Sarıfakıoğulları halkımızla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Yağlıdere ilçemizi ziyaret etti.

İlçe Emniyet Amirliği girişinde Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Emniyet Amiri Enes Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram,Fikret Karaaslan,İlçe Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar  tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğlulları ardından Üçtepe Beldesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Belde’de esnaf ve vatandaşları selamlayan Vali Sarıfakıoğulları halkımızla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Vali Sarıfakıoğullarının  ziyaretinde ,Giresun Jandarma Bölge Komutanı Hakan Saraç, Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,2.OSB Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz,AK Parti Yağlıdere ilçe Başkanı Temel Işık, Mahalle ve köy muhtarları hazır bulundu.