MAHALLE YOLLARINDA YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

31.07.2017 Pzt

Mahalle yollarımızda yol çalışmaları sürüyor

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, yol çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kırhasanoğlu, yaptığı açıklamada, mahalle yollarında çeşitli sebeplerden dolayı tahribata uğramış noktaları sıcak asfaltla sorunsuz hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Sıcak asfalt çalışmasının Oruçbey mahallesinden başladığını belirten Kırhasanoğlu,Ahallı,Kızılelma,Palaklı,Akdoğan,Kurucalı,Günece,Akdarı,Tepeköy mahallelerinde devam edecektir.Mahalle yollarında asfalt çalışmasının haricinde yol betonlama çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Kırhasanoğlu, "Mahalle yollarımızda asfalt ve beton yol seferberliğimiz sürüyor. Tüm yollarımızın standardını yükselteceğiz. Yağlıdere halkına sıkıntısız ulaşım imkanı sağlıyoruz." dedi.