VALİ HARUN SARIFAKIOĞULLARI YAĞLIDERE İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

01.08.2017 Sal
0 1474

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlulları,Yağlıdere ilçemizi ziyaret etti.

İlçeye gelişinde Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ile diğer daire amirleri tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları,Yağlıdere Kaymakamlığını ardından, Tuzla Belediyesi tarafından ilçemizde kurulan  "İhanet gecesini unutmayacağız, unutturmayacağız" sloganıyla yürütülen proje kapsamında hazırlanan "360 derece, karanlık gece" adlı tırı,ile ev ziyaretleri ve Belediye Başkanlığımıza ziyaretler  gerçekleştirdi.

Başkan Kırhasanoğlu,sayın valimiz ilçemize sağ olsun bir ayda üçüncü defa ziyaret gerçekleştirdi.Şahsım ve ilçe halkımız adına sayın valimize teşekkür ediyorum.''diye konuştu.