ONUR ÖZTÜRK’ÜN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDUK

03.08.2017 Per
0 1099

Tirebolu ilçesi Yılgın köyü sahilinde denizde boğularak hayatını kaybeden Onur Öztürk'ün ailesi ziyaret edildi

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,serinlemek için denize giren ve hayatını kaybeden 18 yaşındaki Onur Öztürk’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Kırhasanoğlu,Üçtepe beldesi Pelitçik mahallesinde Üçtepe Merkez Muhtarı Ali Öztürk’ü evinde ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Kırhasanoğlu,geçtiğimiz cuma günü Tirebolu ilçesi Yılgın köyü sahilinde denizde boğularak hayatını kaybeden Onur Öztürk kardeşimizin aile fertlerini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik.Gerçekten çok üzücü bir olay yaşadık.Maalesef iki kardeşimiz serinlemek için girdikleri denizde hayatını kaybetti. İki kardeşimize de Allahtan rahmet diler, yakınlarına ise sabırlar dilerim.’’diye konuştu.