CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN'DA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN
10.08.2017 Per
0 1920

Cumhurbaşkanı Erdoğan İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak partililere seslendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle geldiği Giresun'da Ayvasıl Liman Restorandaki partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak partililere seslendi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram,AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri,kadın ve gençlik kolları'da düzenlenen toplantıya katıldı.

Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısındaki konuşmasına, Giresun'da kuruluşundan bugüne kadar parti teşkilatında görev yapmış herkese teşekkürlerini ileterek başladı.

Partinin 16'ncı yılını geride bıraktıklarını belirten Erdoğan, Türkiye'de pek az siyasi partiye ve kadroya nasip olacak bu uzun hizmet dönemi boyunca her alanda çok önemli hizmetler verdiklerini, ülkeye eserler kazandırıldığını söyledi.

Erdoğan, Türkiye'ye çağ atlattıklarını vurgulayarak, "Bundan 10, 20 yıl önce birisi size gelip, 'denizin üzerine böyle bir havalimanı yapılacak' dese inanır mıydınız? İşte biz yaptık ve sizlerin de hizmetine sunduk. Biz, bu CHP zihniyeti gibilerin akıllarının alamayacağı işleri ülkemizde gerçekleştirdik, onların hayallerinin bile ulaşamayacağı yere bizim fiillerimiz ulaştı, farkımız bu. Şimdi de benzeri bir havalimanını Rize-Artvin arasında inşa ediyoruz. Pazartesi günü gittim ve bizzat yerinde inceledim. Orada da çalışmalar süratle devam ediyor." dedi.

Asıl bundan sonra yapılacaklar üzerinde kafa yorulması gerektiğine işaret eden Erdoğan, Giresun'un 2023 Türkiyesi'nde, kendi bölgesinin lokomotif şehirlerden birisi olması gerektiğini, başka türlüsünün Giresun'a yakışmayacağını dile getirdi.

Erdoğan, bu atılımın öncüsünün yine AK Parti ve teşkilatları olduğunu belirterek, "16 yıllık parti, 15 yıllık iktidar dönemimizde durmaksızın, dinlenmeksizin, kesintisiz bir mücadele içinde olduk. Bu süreçte elbette yorulan, yolda kalan, maalesef yolunu şaşıran arkadaşlarımız da oldu. AK Parti'nin en önemli özelliği, sürekli kendini yenileyebilme, kendini tazeleyebilme kabiliyetine sahip olmasıdır. Şimdi önümüzde zorlu bir mücadele dönemi başlıyor. 2019 seçimleri, Türkiye ve dolayısıyla bizim için çok önemli." diye konuştu.

16 Nisan halk oylamasıyla önemli bir başarının yakalandığına dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

"Artık yüzde 49,9 oy bile alsanız başarılı olamıyorsunuz. Netice ve zafer için mutlaka yüzde 50 artı 1 oy almamız gerekiyor. Buna hazır mıyız? Cumhurbaşkanlığında rahat icraat yapabilmek için Meclis'te de güçlü bir çoğunluğa sahip olmak büyük önem arz ediyor. Bu bakımdan 2019 seçimleri, bizim için kritik bir öneme sahip.

30 Mart 2014, 10 Ağustos 2014, 7 Haziran 2015, 1 Kasım 2015 seçimleri, 15 Temmuz darbesi sonrasındaki gelişmeler ve 16 Nisan 2017 halk oylaması bize çok net mesajlar vermiştir. Şayet birlikte yaşadığımız bu seçimlerden gereken dersleri çıkarmazsak, 2019'da işimiz gerçekten çok zor demektir. Şunu unutmayın, ' AK Parti' demek ' Türkiye' demektir, AK Parti zaafa uğrarsa, Türkiye zaafa uğrar

Erdoğan, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından dışarıda bekleyen partilileri selamladıktan sonra karayolu ile Bulancak ilçesine geçerek yol üzerinde bulunan Sarayburnu Camisi'ni gezdi, camiyi yaptıran dernek yöneticilerden bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Ordu-Giresun havalimanına geçerek buradan Cunmhurbaşkanlığı'na ait uçala İstanbul'a gitti.

Yağlıdere Havadan Görünüm