KOÇ VE ÇATAL AİLELERİNİN ACI GÜNÜ

11.08.2017 Cum
0 2204

Başkan Kırhasanoğlu ilçemiz eski camisinde Ali Çatal ile merkez camisinde Hamdi Koç'un cenaze törenine katılarak yakınlarına sabırlar diledi.

Yağlıdere ilçemizin Elmabelen köyünden Hamdi Koç ile İlçemiz Kızılelma mahallesinden Ali Çatal hayatını kaybetti.

Kızılelma mahallesinden cibir oğullarından Hüseyin,Avni,Hasan,Yılmaz,Gülüzar,Hatice Çatalların babası Ali Çatal vefat etmiştir.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemiz merkez eski camisinde Ali Çatal’ın cenaze törenine katılarak yakınlarına başsağlığı diledi.
Çatal’ın cenazesi Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

HAMDİ KOÇTA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz Elmabelen köyünden Ellezoğlullarından ilçemiz esnaflarından Fotoğrafçı Mehmet, Tabucu Mustafa ve İrfan Koçların babası ilçemiz esnaflarından Gülbay,Suna,İlyas,Mutlu Koçların dedesi Hamdi Koç vefat etmiştir.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu merkez eski camisinde Ali Çatalın cenaze törenin ardından ilçemiz merkez camisinde Elmabelen köyünden Hamdi Koç’un cenaze törenine katılarak Koç’un yakınlarına sabırlar diledi.

Hamdi Koç Cuma namazına müteakip kılınan cenaze törenin ardından Elmabelen köyünde son yolculuğuna uğurlandı.