BAŞKAN KIRHASANOĞLUNUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

29.08.2017 Sal
0 825

Kırhasanoğlu,bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Kırhasanoğlu şunları söyledi; “30 Ağustos, bağımsızlık ve özgürlük sevdalısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının kazandığı Büyük Zafer’in taçlandığı gündür.

Bu vesileyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve Yağlıdereli vatandaşlarımın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Abdurrahman Kırhasanoğlu

Yağlıdere Belediye Başkanı