BAŞKAN KIRHASANOĞLU BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

01.09.2017 Cum

Kurban Bayramı’nın ilk günü bir dizi Bayramlaşma programı düzenlendi

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Kurban Bayramı'nın ilk günü bir dizi Bayramlaşma Töreni'ne katıldı.

Başkan Kırhasanoğlu, ilk olarak ilçemiz merkez Cami’de Bayram Namazını kıldı ve ardından da cami çıkışı vatandaşlarla bayramlaştı.

Merkez Cami'de vatandaşlarla bayramlaşan Kırhasanoğlu, daha sonra Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez, Emniyet Amiri Enes Çakır,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram,Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan, Kuran Kursu Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Hüsnü Turan,AK Parti Teşkilat Başkanı Bayram Durdu, ilçemiz esnaflarından Mustafa Şahin ile birlikte İlçe Emniyet Amirliğini, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Başkan Kırhasanoğlu ardından ilçe hastanesinde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile hastane personeliyle bayramlaştı.

Yağlıdere Havadan Görünüm