BAŞKAN KIRHASANOĞLU AKKÖY HİSARCIK VE ÜÇTEPE BELDESİNDE CENAZE TÖRENLERİNE KATILDI

05.09.2017 Sal
0 1815

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bayramın son günü ilçemizde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı diledi.

Kırhasanoğlu,ilçemiz Akköy,Hisarçık,ve Üçtepe beldesinde cenaze törenlerine katıldı.

İlk olarak Akköy köyünde Serdar Yılmaz’ın cenaze törenine katılan Başkan Krhasanoğlu,ardından ilçenin Hisarcık köyünden Katibe Yardım ile Üçtepe Beldesinden Avni Kangal’ın cenaze törenlerine katılarak yakınlarına başsağlığı diledi.

Başkan Kırhasanoğluna cenaze törenlerinde Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu ile Belediyemiz personellerinden Emin Çayan eşlik etti.