BAŞKAN KIRHASANOĞLU HAYATINI KAYBEDEN AK PARTİ İL BAŞKANI TÜTÜNCÜ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI

05.09.2017 Sal
0 2214

Ak Parti il Başkanı, Hasan Ali Tütütüncü, tedavi gördüğü Hastane ´de hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,hayatını kaybeden AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü için başsağlığı mesajı yayınladı.

Kırhasanoğlu mesajında:

''Ak Parti il Başkanı, Partimizin neferi Sayın Hasan Ali Tütütncü, tedavi gördüğü Hastane ´de hakkın rahmetine kavuşmuştur. Değerli Başkanımız Hasan Ali Tütüncü’yü kaybettiğimizden dolayı acımız büyük.
Hayatını kaybeden Başkanımız Hasan Ali Tütüncüye Yüce Allah´tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Ak Parti ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Abdurrahman Kırhasanoğlu-Yağlıdere Belediye Başkanı